Kemijsko čišćenje auta

Preko 20 godina iskustva u održavanju čistoće automobila, garantira Vam vrhunsku uslugu kemijskog čišćenje automobila po još povoljnijim cijenama.

Kemijsko ciscenje auta

Za korištenje ove usluge automobil je potrebno ostaviti na kemijskom čišćenju cijeli dan kako bi se posao obavio temeljito i kvalitetno.

Također, prilikom kemijskog čišćenja auta poklanjamo Vam i besplatno kompletno pranje, kako bi Vaš auto u potpunosti zablistao. Bitno je naglasiti da prilikom svakog vanjskog pranja vozila nanosimo tekući vosak besplatno, kako bi vozilo imalo što veći sjaj i dugotrajniju zaštitu od atmosferskih utjecaja.

(dezinfekcija + kemijsko čišćenje + kompletno pranje vozila)

Obavezna je telefonska najava na broj mobitela:

098/211-380

Autocentar Trnjanska

Cerno 1 d.o.o. 

Trnjanska cesta 90, Zagreb

 Kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila

Ukoliko nakon višegodišnje vožnje vaša sjedala izgledaju prljavo ili se po unutrašnjosti vozila prolila neka tekućina, došli ste na pravo mjesto za riješenje vašeg problema!

Kemijsko čišćenje automobila je proces kojim se uz pomoć vode, sredstva za čišćenje (Sonax, Meguiars..) i usisavača uklanjaju sve mrlje na tkanini u unutrašnjosti automobila. Iako zvuči jednostavno, to je posao koji jednostavno morate prepustiti profesionalcima, jer mnogo stvari u ovom poslu može krenuti u krivom smjeru. Jedan od najčešćih  problema koji se javljaju su neugodni mirisi, par dana nakon čišćenja, ukoliko su sjedala upila veću količinu vode, te nisu adekvatno osušena. Iz tog razloga je proces kemijskog čišćenja dugotrajan i traje čitav radni dan jer se postupak mora ponoviti više puta, ukoliko želimo dobiti željeni rezultat.

Stoga, ukoliko vam netko nudi kemijsko čišćenje koje traje 2 sata, odmah znajte da se u tom vremenu vozilo ne može ni očistiti, a kamoli tek osušiti i ponoviti postupak po potrebi. Ukoliko tražite kemijsko čišćenje auta u Zagreb, slobodno nas kontaktirajte!

Kemijsko čišćenje automobila

Rješavamo i ovakve probleme 🙂