LED žarulje bubledŽarulje sa žarnom niti je u posljednje vrijeme jako teško kupiti, ponajviše iz razloga jer se od 1. rujna 2014 godine takve žarulje više ne proizvode niti prodaju u EU. Iako se takav potez možda čini radikalan, on to i nije jer klasična žarulja samo 5% utrošene energije pretvara u svjetlost. Kao alternativa tu su već ranije prisutne halogene i štedne (živine) žarulje. Halogene žarulje su se opet dosta grijale, a štedne su davale slabo svijetlo i potrebno je bilo određeno vrijeme da se ugriju i zasvijetle punom snagom. Također ta vrsta štednih žarulja sadrži otrovnu živu.

Vrsta žarulja koja danas zauzima sve veći udio tržišta su LED žarulje. Ova vrsta žarulja troši i do 90% manje električne energije, ne sadrži štetne tvari i daje punu svijetlost odmah nakon paljenja. Iako su LED žarulje skuplje od halogenih i štednih, one se smatraju najboljom investicijom u vlastitom domu. Razlog je jasan – smanjena potrošnja električne energije te dugi vijek trajanja 10-20 godina.

Iz tog razloga želimo vam skrenuti pozornost na akciju LED žarulja E27 2700K 10W i 806Lm koje mijenjaju klasičnu žarulju od 60W. Cijena je snižena s 36,25 kn na nevjerojatnih 14,99 kn, odnosi se samo na kupovinu putem internet trgovine.

Akcija LED žarulja 10W

LED žarulja 10W

 

Bitno je naglasiti da su cijene LED žarulja vrlo povoljne, a uvid u kompletan asortiman i cijene možete pogledati u internet trgovini- bubLED.hr.

Garancija na sve LED proizvode iznosi minimalno 2 godine!